Tájékoztatás óvodai eseményekkel kapcsolatban

Óvodánk építése utolsó nagy lendületet vett a műszaki átadás előtt. Bármelyik oldalról haladunk is el az óvoda épülete mellett, minden irányból szinte napról napra látszik, ahogy az épület elnyeri a tervek szerinti tetszetős formáját. Szinte el tudjuk már képzelni, ahogy a gyermekek örömmel, kíváncsian, nagy zsivajjal felfedezhetik az épületen belül a számukra kialakított tágas belső tereket, a világos, kényelmes csoportszobákat, az árnyas, nyugodt és felüdülést hozó hátsó udvart, ami csak a gyermekek birodalma lesz, udvari játékokkal.

Reméljük, mindenki várja már, hogy családostól összegyűljünk a mindenki számára helyet biztosító óvoda aulában, vagy az udvaron közösségi események számára kialakított téren és együtt örülhessünk, Istennek hálát adva, ahogy a gyermekek birtokba veszik életük egyik alapkövének számító, sokuk számára első közösségi élményt nyújtó intézményét.

Szeretnénk biztosítani a szülőket, hogy nagy erőkkel, megfeszített munkával dolgozunk a végső simításokon, mind az épület, mind az intézmény-alapítási adminisztráció terén. A szeptemberi kezdésig kérjük, fogadják szeretettel tájékoztató levélsorozatunk első tagját, néhány óvodát érintő ügyben. Tájékoztató leveleinkre 1-2 hetes időközönként számíthatnak a nyári időszakban.